Horvátország vagy Olaszország?
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek.
5 fős szállásra lenne szükség Horvát vagy Olaszországban (ha lehet apartmanban).
Feltételek:
-500 m -nél ne legyen távolabb a tengertől.
-Jó lenne ha homokos lenne a part, de ha kavicsos, az sem gond.
-Ne legyen egy nyugodt, kihalt, csendes hely; hanem inkább legyen nyüzsgés (természetesen nem autókra és óriási forgalmora gondolok. De jó lenne, ha lennének emberek és 23:00 után nem síri csend uralkodna.) Szóval tömeg legyen, de ne az a belvárosos, hanem a nyarlásos közérzet érződjön.:-)
180.000 ft-nál persze ne legyen drágább 1 hét.
Tudom, kicsit mesélésbe mentem át. De ti Horvát vagy Olaszországot ajánlanátok inkább nekem a fentiek alapján?
Miért??
Ki volt már hasonló helyen?? Jó volt?? Ajánljatok valami jó helyet légy szí! Előre is köszönöm!
Olaszország legyen :D
És Rimini. gyönyörű hely,nagy nyüsgés van,és a part ott van 10 méterre kb :D ha írsz egy privit ajánlok neked egy hotelt ami nagyon jó:D igaz nekünk lakásunk van kinn de nagyon jó hotelek vannak :D szval írj nyugodtan és válaszolok ^^
Az alapján amit leírtál én is inkább Olaszországot ajánlanám! Bár nekem Horvátország jobban tetszett (sziklás tengerpart, tiszta kék víz, színes kis halak...)Én voltam Jesoloba és Riminibe is, éjjel nagy a nyüzsgés mindkettőben, a tengerpart homokos, szerintem nincs nagy külömbség, de Jesolo közelebb van jólal, és onnan könyen át tudtok ruccanni Velencébe, egy egynapos kirándulásra, én mindenképpen ajánlom :)
Akárhogy is döntessz jó nyaralást :)
Olaszország,Bibione!!!
Nem is olyan drága és van egy nagyon jó sétáló utcái is,ahol esténként mindig nagy a nyüzsgés!!:)
egyértelműen olaszország :D egyszerűen imádom :D sokkal jobb a part, az emberek is kedvesebbek és az éjszakai nyüzsgés is sokkal jobb mint horvátba . én többet nem is megyek horvátországba nyaralni :D:D:D
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!