Mit érdemes megnézni Londonban?
Figyelt kérdés
A kérdésem az, hogy mit érdemes megnézni Londonban. De hogy bonyolítsam is az amúgy pofonegyszerűnek tűnő kérdést: már sokszor jártam kint és ebből kifolyólag rengeteg mindent láttam már. Szóval elsősorban olyan alternatívák érdekelnének, amik esetleg nem annyira ismertek, de érdekesek. Ha tudtok árat is mondani hozzá és/vagy weboldalt, netán saját tapasztalatot, azt duplán megköszönném. :)2011. máj. 17. 10:57
11/15 A kérdező kommentje:
Már megvolt. Többször is. :) Ha a Tate Modernre gondolsz. Sőt, a Saatchit is láttam már. :)
2011. máj. 25. 12:24
12/15 anonim válasza:
London eye, Westminster apatsag, Picadilly circus, Camdentown, Big Ben. Hirtelen ennyi jutott eszembe:)
13/15 A kérdező kommentje:
Köszi! Ezek is megvoltak. A London Eye mondjuk csak kívülről, de nem is akarok felülni rá. Túl drága és máshonnan is van olyan kilátás, mint onnan fentről. (Például a Szent Pál kupolájából, amit már megmásztam egyszer szintén. :))
2011. máj. 26. 08:10
15/15 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet. Bár nem szeretem a focit... :D
2011. jún. 8. 09:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!