Szóval Tatabányától egészen Nápolyig vezet autópálya, csak nem tudom, hogy igénybe lehet-e venni kerékpározás céljára, vagy csak más kerülő utakon lehet haladni?.
Nagyon szeretnék tenni egyszer egy ilyen túrát, kis zsebpénzzel, fényképezővel és bejárni az egyes régiókat, felfedezni a nevezetességeket, a látnivalókat és megörökíteni.
Tilos kerékpározni autópályán és az „autóút” táblával jelölt autóúton,
továbbá ott, ahol ezt tábla tiltja.
2011. máj. 1. 13:03
3/12 anonim válasza:
Semmi esetre sem!
2011. máj. 1. 13:03
4/12 anonim válasza:
ha képes vagy 60 km/h tempóra akkor ja
2011. máj. 1. 13:39
5/12 anonim válasza:
Én kocsival se szoktam Olaszországba autópályára menni csak rövid szakaszokon. A Ferrárától Pisa-ig vezető közút annyira szerpentines, hegyes völgyes, hogy nagyon formába kell lenni. Rengeteg vesenybicós Tour de France szerű figura edz arra fele.
2011. máj. 1. 13:39
6/12 anonim válasza:
azt hiszem, Görögországban engedélyezett, úgyhogy ha nagyon autópályán akarsz tekerni, utazz oda. :)
2011. máj. 1. 13:40
7/12 anonim válasza:
gyere csak fel a pályára és ha előttem mész,még be is gyorsítok majd elütlek,és még vissza is tolatok.
2011. máj. 1. 13:46
8/12 anonim válasza:
Jó húsos büntire is számíthatsz az anyázáson kívül.
2011. máj. 1. 13:51
9/12 anonim válasza:
hát bocs,de ha valaki ilyen hülye h biciklivel jön fel autópályára,az még jogsira se számítson,hogy kap.
2011. máj. 1. 13:58
10/12 anonim válasza:
Nem, leszámítva azt hogy szabályellenes, k*rva veszélyes is lenne.
Szóval eléggé bátor ember lehetsz ha megfordult a fejedben hogy autópályán akarsz biciklizni, én 1km alatt kb 10 összefosnám magam szerintem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!