Utazik valaki április 17-én Malévvel CIPRUSRA? Esetleg Paphosra azon belül?
Ez a magyar férfiakra is igaz:D A lányos dolognak meg nem örülök, bár gondolom, csak az olyan férfiakkal nincs türelmük:)
A jegyeket nővérem intézi, és ~40km-re lakunk egymástól, nem beszélünk minden nap, de sokat utazik külföldre, nem tartok tőle, hogy rosszkor venne jegyet. Majd megkérdezem legközelebb és megírom mennyi.
Egyébként suliba járok, tehát szerintem a tavaszi szünetkor fogunk utazni.
Még nem tudom mikor lesz, de tulajdonképpen azt sem tudom, hogy a jegyeket időpontra adják e el/veszi e meg, csak azért írtam tavaszi szünetet, mert nekem akkor lenne megfelelő, nővérem nem tudom, hogy ráér e majd akkor:D
Hogy melyik részre megyünk azt -jut eszembe- rám bízta, hogy nézzek ki egy helyet. :D Tudnál ajánlani?:)
Én Paphosra megyek(nyugat), állítólag gyönyörű. De ha sokat akartok bulizni akkor Ayia napa, a sziget másik fele(kelet), viszont az a rész drágább is. De Paphosra meg bonyolult eljutni sajnos, busz nincs, taxi meg drága. Talán úgy érné meg ha bérelnétek autót, ha valamelyikőtök vállalja a jobb kormányos vezetést :)
A jegyek időpontra vannak igen, és minél később veszed meg annál drágább. Tehát ha 1 hónap múlva akarnál menni pl akkor akár lehet 120 ezer is oda vissza 1 jegy, érdemes hónapokkal előre megvenni! Lehet, hogy kidobnak 1-2 olcsót az utolsó pillanatban is, de erre nem jó alapozni. Egyébként meg sűrűn kell nézegetni, mert az árak van hogy 5-10 perc alatt változhatnak! Csak ügyesen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!