Néhány héttel ez előtt találtunk egy hirdetést az interneten, mely szerint 3 férfi munkaerőt keresnek a southamptoni műanyaggyárba csomagoló munkára! Átverés?!
Még valamit..
Hogy mások ne járjanak így,légyszíves oszd meg,hogy melyik hirdetésről van szó,és kik voltak a megnyerő szélhámosok..Gondolom van nevük nekik is..
HA minél többet elmondják ,annál kevesebb az esélyük,hogy másokat is csúnyán becsapjanak..
Ha már itt voltatok legalább megpróbáltatok munkát találni? Vagy egyből mentetek vissza?
A munkakeresés kemény meló, kitartás kell hozzá, de legalább az esélyt megadhattátok volna magatoknak, ha már ennyire közel jöttetek.
Köszönöm a biztató szavakat! Mi is ott álltunk szerda este London utcáin és fogalmunk sem volt,hogy mit tegyünk. Azt sem tudtuk,hogy hol fogunk aludni.. nemhogy mikor jövünk haza! Ekkor jött képbe a rokon. Egyszer sikerülni fog,mert megfogadtam! Tovább fogom tanulni a nyelvet, és talán 2-3 év múlva újra megpróbálom! De akkor már nem így.. Többet így sosem! Megtanultam a leckét..
Csak azt nem értem,hogy a magyar miért a saját fajtáját veri át?! Hogy lehet valaki ennyire gazember,hogy bele sem gondol abba,hogy mennek majd haza ezek a szerencsétlenek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!