Görögország Sartira vagy Paráliára mennyi pénzbe kerül 1 hét 2 főnek önerőből és mennyibe ha busszal és utazási iroda intézi?
Az érdekelne, hogy mennyi pénzből jön ki az 1-2. és melyik az olcsóbb?
1. Ha én nézek buszt, vonatot ami megy Görögország Sartira meg a szállást is én intézem el a görögökkel, kihagyva az utazási irodát.
2. Ha az utazási iroda mondja meg, hogy itt lesz a busz amire fel kell szállni és itt meg itt foglaltak nekünk apartmant.
Úti cél: Görögország Sarti vagy Parália
Szállás: apartman
Időtartam:7-10 nap
Utazók száma:2 fő
Utazás: csak busszal vagy vonattal
Nincs autónk.
Időpont: Július
Étkezés: Önerőből
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 22:04
Abszolút nem durva. Aki ismeri Görögországot az tudhatja. Én gyerekkorom óta járok ki rendszeresen, eleinte a szüleimmel, később a férjemmel. Egy nyáron, ahogy időnk engedi akár 2-3 alkalommal is, de eltöltünk 3-5 hete ott. Szinte mindig más és más helyen. Így elmondhatom, elég jól ismerem ezt az országot és nyugodtan állítom: Paralia egy borzalom. Nem Görögország, hanem egy turistacentrum. Persze kis pénz kis foci. Már a neve is mutatja mire épült: Paralia, ami ugye strandot jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!