Athénba szeretnék májusban utazni. Mivel érdemes menni, vonattal vagy repülővel? Légyszi írtjatok légitársaságokat, amik nem túl drágán szállítanak oda, ill. vonatjegy árakat!
Figyelt kérdés
Köszi!2011. márc. 13. 15:21
1/4 anonim válasza:
A vonatjegy árát az info@mav-start.hu emailcímen megkérdezheted, viszonylag hamar válaszolnak. De a vonat út szerintem nagyon hosszú.
2/4 anonim válasza:
Vonat semmiképp!Nagyon hosszú az út,majdnem 30óra,és drága is.Én 4évvel ezelőtt a skyeurope-al utaztam Thessalonikibe,oda vissza 15 000 Ft volt a repjegy illetékkel együtt.Nézegess fapados légitársaságok között és ha időben lefoglalod akkor olcsón tudsz repülni.
3/4 anonim válasza:
Repülőgép!
Malév viszonylag drága, 50-60 ezernél kezdődnek a jegyek. Az Easyjet pedig nem megy Görögországba, szóval még tudom ajánlani a Wizzairt. A baj az, hogy csak Korfuba megy. Oda a legolcsóbb jegyár 6680 HUF, mármint az internet szerint... [link] Van még a Swiss, a jegyár 35'100, 45'100 HUF körüli. [link]
Nézd meg ezt is:
4/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen mindenkinek!:) igen, a vonat gondolom , hogy hosszú, ezért csak akkor választanám, ha sokkal jobban kijönnék vele pénzileg, mint repcsivel, de látom, h a reppjegy sem túl drága...köszi!
2011. márc. 13. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!