Hogy juthatok el Belgiumba olcsón? És Hollandiába?
Figyelt kérdés
Lényegében teljesen mindegy hogy repülő, vonat vagy busz, csak ötleteket gyűjtenék, hogy ti mikről tudtok, és az a megoldás kb mennyibe kerülne.
Előre is köszi a segítséget :)
2009. febr. 17. 14:28
1/7 anonim válasza:
Hollandiába akár busszal is mehetsz. pl indít oda járatokat az orangeways is, akiket ugyan még nem próbáltam, de normálisnak tünnek. [link]
2009. febr. 17. 14:47
2/7 anonim válasza:
Belgiumba a Wizzair indit olcso jaratokat, jol kell foglalni, es akkor jo aron kijohetsz. Megoldhato vonattal is, Nemetorszagi atszallassal, ez kb. 200 euro, ugyhogy nem a legolcsobb megoldas, de egy draga repulojegynel jobb lehet, bar idoigenyesebb.
2009. febr. 17. 15:20
3/7 anonim válasza:
Szerintem a repülő lenne a legjobb megoldás de valóban busszal is eljuthatsz mint ahogy már azt mondták elöttem is.
2009. febr. 17. 17:54
4/7 anonim válasza:
Mi kocsival mentünk Hollandiába tavaly, kb 60 ezer Ft-ból fordultunk meg. De állati hosszú volt az út.....
2009. febr. 18. 08:09
5/7 A kérdező kommentje:
Sajnos a kocsi nem megoldható, mert bár van jogsim, fiatal vagyok, és egyedül mennék. Ekkora útra semmiképp nem vállalkoznék még :) Nagyon köszönöm a válaszokat, ha esetleg még abban tudnátok segíteni, hogy melyik repülőtársaságok járnak arrafelé, nagyon hálás lennék! :)
2009. febr. 18. 11:26
6/7 anonim válasza:
Szia! Szerintem nézz szét a malév honlapján, hátha kifogsz egy olcsó jegyet. Én Londont jártam meg malévval, 36000 forintért. Ami nem sok. :D Jó utat!
2009. febr. 19. 13:09
7/7 anonim válasza:
Mi Most Július 6.-án költözünk ki Hollandiába és az EasyJet-et választottuk , ez Budapestről Dortmundba visz, ahonnan szinte 1 óra utazás vonattal és már Hollandiában vagy. ( [link] ha 1-2 hónappal az indulás előtt lefoglalja az ember a járatot, akkor jelen évben 6200 Ft ba kerül az út, de ha köt biztosítást is és visz magával egy max 20 kilós csomagot akkor 10.000 körül lesz a vége, természetesen odavissza nem tudok nyilatkozni -mert mi csak kifelé megyünk- ezt a honlapon kell megnézni.
Amelyik légitársaság közvetlenül megy Hollandiába és nem drága: pl a Wizz Air ( [link]
Bár Nekem a dortmund és onnan vonat jóval olcsóbban jön ki mintha wizzairrel mennénk, de még velük is viszonylag olcsó az utazás ha nagyobb nem fapados légitársaságokat nézünk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!