Melyik hely jobb, szebb, stb. , nyaralásra? Olympic beach vagy Paralia?
Figyelt kérdés
2011. febr. 21. 21:24
2/11 anonim válasza:
Olimpic beach egy olyan kicsi falu,hogy kb 5 perc alatt gyalog elersz a vegeig. Semmi nincs egy ket kajalda egy ket ajandekbolt es ennyi. pici tengerpart.
Paralian: nagyon hosszu tengerpart rengeteg uzlet,rengeteg szorakozohely. Ha fiatal vagy akkor Paraliara menj, ha nyugdijas vagy akkor olimpic b.
3/11 anonim válasza:
Nyugdíjasként is jól éreztem magam Paralian.Ami nagyon zavart semmi parkosítás,csak gaz és gaz van mindenhol.
Kutyák között fürdesz.
4/11 anonim válasza:
Paralian több az élet. Nekem tetszett, de az már 13 éve volt, hogy én ott jártam. Olimpic Beachre ásétáltunk, de pici volt...
5/11 anonim válasza:
Nagyon sokat voltam Görögországban. Számomra mindkét hely borzalmas. Ha fiatal vagy, bulizni akarsz és az igazi Görögország nem érdekel, akkor jó. Egy nagy tömött Siófok, rengeteg emberrel.
6/11 anonim válasza:
Egyik sem szép, mindkettő jellegtelen turistagyár. Ha szép helyre akarsz menni Görögországba, és nincs sok pénzed rá, akkor Korfut ajánlom. Ha egy picit mélyebben a zsebedbe tudsz nyúlni (és találsz is ott valamit), akkor pedig Santorinit.
7/11 anonim válasza:
08.03-as
Nem értelek,ha olyan borzasztó a hely , akkor miért mentél olyan sokszor oda?
Én egyszer voltam Paralian, nem éreztem magam olyan borzalmasan rosszul. Az idén nem oda megyünk.
8/11 anonim válasza:
Bocs most olvasom, hogy Görögországban voltál sokszor.
9/11 anonim válasza:
ne hasonlitsuk mar ossze paraliat szanorinivel....! paralia busszal 30 ezer ft per het , szantorini repulovel 150 ezer ft per het. nem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!