Kezdőoldal » Utazás » Európa » Két főnek egy hét Horvátország...

Két főnek egy hét Horvátország déli részén utazással szállással étkezéssel max 1 programmal olcsón mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
2011. febr. 20. 20:23
 1/2 A kérdező kommentje:
1 hét, fiataloknak.
2011. febr. 20. 20:24
 2/2 anonim ***** válasza:

Hát kb. 20 euro egy éjszaka fejenként, ami 140 euro egy hétre. A benzin ára ugye a jövő zenéje, azt nem tudom megmondani. Kaját vesztek előre itthon, meg lehet lesütni húst, ami szintén elég pár napig. Mi három éve voltunk lent, kb. kétszer ettünk étteremben, minden reggel vettünk reggelit, bejártuk a környéket, így volt fejenként 70 ezer mindennel együtt. Most kb. 100 ezer fejenként, de ha spóroltok, akkor kevesebb.

Van még egy jó ötletem, de ez csak akkor jó, ha bevállalósak vagytok és nem ragaszkodtok a kényelemhez:Tavaly csöveztünk, nem volt szállásunk, vittünk egy matracot magunk alá, egy hálózsákot, és ott aludtunk, ahol ért az este, folyóparton, a tengerparton, parkolóban, focipályán stb. Izgi volt, mert ez elvileg tilos, de soha életemben nem aludtam olyan jót, mint második éjjel a tengerparton. Így a kajával, benzinnel, biztosítással együtt 60 ezer volt a 10 napos nyaralás úgy, hogy a vakáció felénél 3 éjszakára kivettünk egy szobát, ami összesen 18ezer forint volt fejenként. Mindent láttunk, amit akartunk, szabadok voltunk és boldogok.

2011. febr. 27. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!