Hol találok fényképet az egykori Karl-Marx-Stadt-i (ma: Chemnitz) Arthur Strobel Str.80-as számú épületről ill. környékéről?
Figyelt kérdés
A hetvenes évek végén nyolcvanas évek elején ebben városban dolgoztam ill. ebben a 10 emeletes panelben laktam. Nagyon kíváncsi lennék, hogy néz ki ma ez a környék.
Persze az is megoldás lenne, ha felülnék a vonatra vagy repülőre és kimennék megnézni, de egyenlőre néhány fotó is „kielégítene”. :-)
2009. febr. 13. 13:03
1/4 anonim válasza:
aki keres talál...
keresgélj az ajánlatok között Gablenz városrészen belül van jópár arról az utcáról is.
Erre alapozva lehet keresni eladó lakásokat is, de ezt már rád bízom.
sok sikert.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Persze nem akarok ott lakást venni, csak egy kicsit nosztalgiázni. 1981 februárjában jöttem haza. Azóta nem voltam ott. Az ötleted viszont remek. Még egyszer köszi.
2009. febr. 13. 13:54
3/4 anonim válasza:
másik pedig a maps.google.de oldal. itt rákereshetsz a címre aztán a satelitre kapcsolod akkor látod a környéket. nem napra kész atérkép, pár éves, de 70 évekhez képes tuti lesz eltérés.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi.
Alkalom adtán ezt is meg fogom nézni.
:-)
2009. febr. 16. 09:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!