Madridi látnivalók? Tippek?
Figyelt kérdés
Nem a szokásos turistalátványosságokra gondolok, azokat én is megtaláltam a neten, inkább bennfentesek információjaira lennék kíváncsi, rejtett értékekről! :-)
És egyéb hasznos tudnivalókról.
2011. febr. 18. 15:21
1/5 anonim válasza:
Szerintem szerezz be egy utikönyvet. A jobb utikönyvek arról is írnak amit te keresel.
Èn mindig veszek utiklnyvet ahova megyünk és sok érdekes dolog van benne, olyan dolgok is amit a neten nem is találsz rá a túrista oldalakon.
2/5 anonim válasza:
Nem írtad, mit szeretsz csinálni, így elég nehéz segíteni.
3/5 A kérdező kommentje:
Bármi érdekeset megnézek, sok minden érdekel, de kevés időm lesz, mert nagyrészt munka miatt megyek.
Vmi olyasmire gondoltam, mint hogy Pesten lehet pl ilyen barlangtúrákra menni, az elég érdekes. Vmi ilyen hasonló Madridban.
2011. febr. 18. 17:45
4/5 anonim válasza:
A Retiróban van egy medence, amin lehet csónakázni, ha az megfelel.
5/5 A kérdező kommentje:
azt már láttam, az nem olyan extra dolog, olyasmi sok helyen van
2011. febr. 19. 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!