Kezdőoldal » Utazás » Európa » Melyek ezek az épületek?

Melyek ezek az épületek?

Figyelt kérdés

Két olyan épületet keresek, amelyek valamilyen módon a vízvezetékekkel kapcsolatosak. Csak annyit tudok róluk, hogy a két épületet 1500 év választja el egymástól. Az első: [link] és a második [link]

Ha ismeritek valamelyiket, kérlek segítsetek nekem. Sajnos nem találom őket sehol, pedig már mindenhol kutattam utánuk.

2011. febr. 18. 12:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
a 2. kép az a Gellért-hegy alatti víztárazó [link]
2011. febr. 18. 13:04
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget! Nem tudja valaki,hogy mi van az első képen?
2011. febr. 18. 17:18
 3/6 anonim ***** válasza:

na megint én vagyok. az első képen talán a Rudas fürdő van?

de ebben nem vagyok biztos.

2011. febr. 18. 18:10
 4/6 A kérdező kommentje:
Sajnos eltérőek az oszlopok úgyhogy nem az az. Viszont azt elfelejtettem mondani, hogy mindkettőnek ugyanaz a funkciója, úgyhogy ha az egyik víztározó akkor a másiknak is annak kell lennie. Én most találtam képet az Elsüllyedt palotáról, de nem vagyok benne biztos, hogy ez lenne-e az. Szerinted? [link]
2011. febr. 18. 18:58
 5/6 anonim ***** válasza:
az lesz az! még az oszlopok tetején található tartó csövek is megvannak mind2 képen, illetve időben is megvan az 1500 év.
2011. febr. 18. 21:04
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy segítettél! Ha esetleg lesz még kérdésem valamivel kapcsolatban, lehet hogy megkérdezlek,ha nem bánod. Kellemes hétvégét!
2011. febr. 19. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!