Kezdőoldal » Utazás » Európa » WizzAir járatom 6:00-kor...

WizzAir járatom 6:00-kor indul, és kértem hozzá buszt, ami 4:00-kor indul, de azt írták, hogy 2 órával az indulás előtt jelenjek meg a reptére. Hogy van ez?

Figyelt kérdés

Leutóbbi levelükben ezt írták:

Felhívjuk figyelmét, hogy a magas utaslétszámnak köszönhetően Budapesten (a Ferihegy 1-es terminálon) a reptéri biztonsági ellenőrzés a megszokottnál több időt vehet igénybe.

Javasoljuk, hogy már 2 órával járata menetrendszerinti indulása előtt jelenjen meg az utasfelvételi pultoknál. Az utasfelvételi és a poggyászfeladó pultok pontosan 40 perccel az indulás előtt zárnak.

Amennyiben az utasfelvételt interneten végezte el, javasoljuk, hogy a lehető legkorábban, de legalább 1,5 órával a járat indulása előtt jelenjen meg a reptéren, és rögtön menjen a biztonsági ellenőrzéshez. A beszállókapunál legkésőbb 30 perccel a járat indulása előtt meg kell jelennie. Az internetes utasfelvétel és az előre kinyomtatott beszállókártyák nem garantálják utazását, a későn érkező utasokat nem áll módunkban megvárni.

Kérjük, a biztonsági ellenőrzésen való áthaladás után rögtön induljon el a beszállókapukhoz.

2011. febr. 15. 12:46
 1/3 anonim ***** válasza:
En meg nem kertem buszt, de eleg sokszor repultem es tenyleg ajanlott 2-1,5 oraval elotte ott lenni. A 4 orasi busz indulas nekem nagyon kesonek tunik figyelembe veve, hogy oda is kell ernie. Bar ha fel ora alatt ott van (ezt te tudod) akkor nincs gond.
2011. febr. 15. 13:36
 2/3 anonim ***** válasza:
ha ottvan félóra alatt és nem kell a baggage drop-nál is fél órát várni akkor oké. de ez olyan változó, pláne ferihegyen. de én mindig beleszámolom azt is hogy mi van ha dugó van, vagy valami baleset, és mi van ha sokat kell várni a check in-nél (még akkor is megeshet ha már online becsekkoltál) szóval ez elég necces. de ha minden simán megy akkor persze jó.
2011. febr. 15. 13:43
 3/3 A kérdező kommentje:
De ehhez a járathoz ezt a buszt indítják, vagy mi. Most hívjam fel a sofőrt és mondjam le? Ha felhívom az ügyfélszolgálatukat többet fizetek, mint a taxi.
2011. febr. 15. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!