Tanácsolnátok vmi olcsó szállást Lipcse környékén?
mindenhol csak hoteleket találok elég magas árakkal, ami nekem nem kedvező, mert ott kellene lennem egy hetet, és szeretném olcsón megúszni (tehát max. 200 euróból)
köszönöm a segítséget
A&O Hostel... Berlinben voltam ilyenben és tiszta normális szállás volt. Úgy látom Lipcsében is van:
Kis magyarázat az előzőhöz, nem tudom mennyire ismered ezt. Ez ilyen "fapados szállás".
Ott a honlapon jelzik a mai árat, ami már végleges, és a következő 4 hétre az árakat, ezek is csak ma érvényesek.
Attól függően, hogy sok a vendég vagy kevés, nőhet és csökkenhet is. Tehát nem feltétlen jó előre foglalni, de lehet épp az a jó, szóval... Nézni kell az árakat...
A privát szoba, amiben csak te vagy, az drágább. De lehet olcsóbban megszállni többágyasban, de ott teljesen vadidegenek lesznek rajtad kívül. Már ha lesznek, mert az sem biztos. (Voltam mindenféle külföldi fiatallal egy szobában, teljesen kibírható annak, aki tud alkalmazkodni. Értékes cuccot azért nem szabad a szobában hagyni idegen lakótársak esetén.)
Egyébként lehet más olcsó szállás is van, nekem csak erről van tapasztalatom. A hotelek mind drágák szoktak lenni. Hostelt keress, vagy Jugendherberge nevezetűt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!