Kezdőoldal » Utazás » Európa » Kefalóniáról milyen tapasztala...

Kefalóniáról milyen tapasztalataitok vannak?

Figyelt kérdés

Csak nyáron megyünk a párommal,de olyan kíváncsi vagyok:)

Elkezdtem nézegetni a fórumokat,de a többségük régi,és még nem igazán hámoztam ki belőlük hasznos tippeket,ezért tettem fel itt a kérdésem.

Mit tapasztaltatok,milyenek az árak,éttermek,motorbérlés,stb,minden érdekel,ami csak eszetekbe jut!

Köszi előre is válaszokat,tippeket,tanácsokat,ötleteket!:)

2011. febr. 6. 12:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ez nagyon jó, folyamatosan frissülő fórum!

2011. febr. 6. 12:35
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!!!:)
2011. febr. 6. 12:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Annyit még, hogy bár én nem voltam, de az egyik barátnőm tavaly igen, nagyon élvezte és gyönyörű képeket csinált.
2011. febr. 6. 13:37
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Mi is oda készülünk nyáron, ez a nagy vágyam. Csodás hely és nem csak azért, mert még csak 1X voltam tengernél! Görög helyek közül állítom, hogy a legszebbek közt van.

Nézd meg a Corelli kapitány mandolinja c. filmet, az ott játszódik, Kefalonia története is benne van, a földrengéses időszakban és előtte. Imádom ezt a filmet.

Nagyon jól döntöttetek!

Nyugis hely még, csodás partok vannak, hegyvidék, érdemes majd robogózni vagy 2 napot és ott van a Myrtos Beach, ami a világ legszebb 10 partja közt szerepel!

2011. febr. 8. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!