Kezdőoldal » Utazás » Európa » WizzAir-nél le szokták mérni...

WizzAir-nél le szokták mérni az utipoggyász csomagot?

Figyelt kérdés
2011. febr. 5. 18:49
 1/9 anonim ***** válasza:
IGen ,lemérik,és elég komolyan veszik a súlyokat...
2011. febr. 5. 18:58
 2/9 anonim válasza:
Hogy a viharba ne mérnék le? Akkor minek lenne a korlátozás? :)32 kg-ba csak beleférsz... :)
2011. febr. 5. 20:35
 3/9 A kérdező kommentje:
Kézipoggyászt kérdem és az 10 kg, ami elég kevés, mert a böröndöm elég nehéz
2011. febr. 6. 15:31
 4/9 anonim ***** válasza:
A kézipoggyászt is lemérik..Ott is elég szigorúan veszik a súlyhatárt,és a tartalmát..
2011. febr. 6. 15:51
 5/9 anonim ***** válasza:
Én ne tudom, nekem nem mérték le. Még a keretbe se kellett beletenni, mer ránézésre kb belefért...
2011. febr. 6. 22:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Egy bőrönd nem biztos, hogy belefér a kézipoggyász kategóriába...
2011. febr. 7. 07:43
 7/9 A kérdező kommentje:
A WizzAir más terminálról megy mint a nem fapados repülők? Mert a normál beléptető helyen nekem sosem mértek le semmit.
2011. febr. 7. 14:04
 8/9 anonim ***** válasza:
A wizzair fapados járat,és ott közlekednek ahol a fapadosok..Én rendszeresen járok repülni wizzairral.Ha látni,hogy a kézipoggyász a megengedett méretténél kisebb nem mindig mérik le..De ha jól meg van pakolva akkor állandóan kérik,hogy tedd a szalagra,és lemérik..De az utóbbi időben mindig lemérték..
2011. febr. 7. 14:18
 9/9 anonim válasza:
a kézipoggyászt csak akkor mérik meg,ha látszólag nagy a táska,.de amúgy nem.a feladott poggyász pedig már nem a régi 15kg-os hanem újra lehet 20kg.
2011. febr. 7. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!