Kezdőoldal » Utazás » Európa » Repülőtéren éjszakázás?

Repülőtéren éjszakázás?

Figyelt kérdés

Ha mondujk késő este vagy éjjel érkezik meg a repülő, akkor a reptéren lehet tölteni at éjszakát ugye? Nem fognak ránk szólni?

Reggel mikor tudunk beutazni a városba transzferbusszal?

A buszok milyen időközönként járnak, vagy hogy van ez?

2011. febr. 4. 14:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia. amikor én repültem én is kint töltöttem az éjszakát. mit ne mondjak. kényelmetlen volt a szék. utána meg is fájdult a hátam egy hétig. Senki nem szól rád. más ember össze tolta a székeket és úgy aludt. óránként járnak azt hiszem,mi az utolsóval mentünk ki a reptérre. fél11-től reggel 6ig ott voltunk :)
2011. febr. 4. 14:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A reptéren egyáltalán nem ciki éjszakázni! Nagyon sokan teszik ezt.

Van aki tényleg várja a hajnali gépét. Van aki turistáskodik és épp estére volt gépe, a erre az éjszakára még nem akar szállást fizetni, spórol. Van aki direkt a reptérre megy be melegedni így télen (például a Ferihegy1-re én is be szoktam menni, ha az orrom előtt megy el a vonat. A vonatnál nincs váróterem, a reptéren pedig meleg van.)

Nyugodtan el lehet ott üldögélni, van aki még le is fekszik... :-)

Transzferbusz? Honnan? Te most Ferihegyre fogsz érkezni, vagy más városról beszélsz? (mert attól függ a válasz... :-))

2011. febr. 4. 14:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is furcsa a kérdés. Repülőtér és hozzá tartozó transzfer járat millió van a világban. Konkrétan melyikről is van szó?
2011. febr. 4. 16:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Amik a reptér előtt várakoznak transzfer buszok,azok mindig indulnak.várnak egy kicsit hátha lesz még utas,majd ha nincs akkor elvisz téged. de kicsit drága mert olyan 1100 az ára.
2011. febr. 4. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!