Azt szeretném megtudni ,hogy mit csináljak,nézzek meg,probáljak ki(akar kajat is) londonban ami nem az a tipikus turistalátványosság..azokat mar szinte mindet lattam valami olyanra lennek kivancsi ami nem olyan kozismert..elore is koszike:)
2011. febr. 2. 09:34
1/6 anonim válasza:
Menj el bulizni, ócskapiacra meg ilyesmik. A bulik a legjobbak szerintem...
Amúgy meg minek mész londonba, ha azt se tudod mit csinálj ott? Én amúgy vásárolgatni, meg csak úgy járni a üzleteket is szeretem, de tudom, hogy ez azért nem mindenkinek program...
2011. febr. 4. 17:20
2/6 A kérdező kommentje:
nem keszulok londonba hanem itt elek egy ideje..a belvarost mar agyonjartam azert tettem fel a kerdesem ,hogy esetleg van e valakinek otlete..
2011. febr. 4. 20:22
3/6 anonim válasza:
Akkor, ha ott élsz, a bulizás kötelező! És ha esetleg érdekel a művészet, akkor nagy sok kis kortárs galéria van, pl én a helyedben azokat látogatnám rendszeresen...
2011. febr. 4. 23:32
4/6 A kérdező kommentje:
sajnos a bulizást nem nagyon tudom kiprobalni hidd el megvan ra az okom..de majd bejarom a kulonbozo galeriakat es kiallitasokat az mar ugyis tervben van..meg majd probalok valamit kitalalni.azert kossz a tippet!
2011. febr. 4. 23:35
5/6 anonim válasza:
És mégis miből bulizzon a szerencsétlen ha nem tellik neki rá?
Amúgy meg ugyanazt tudnám ajánlani, mint hogyha azt kérdeznéd, hogy Budapesten mit lehet csinálni? :)
Ismerkedj meg itteni emberekkel és ők majd mutatni fognak ismeretlenebb dolgokat.
Amit még ajánlok, hogy ne feltétlenül csak Londonba gondolkodj. Van még egy pár érdekesebb város az Egyesült Királyságban. Ha nem is feltélenül Skóciában.
2011. febr. 11. 04:23
6/6 A kérdező kommentje:
nem azert nem megyek bulizni mert nincs ra penzem..egyeb okok..hat nem csak londonban gondolkodom szeretnek majd megnezni egy ket helyet es skociaba is jo lenne elmenni..koszike
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.