Hogyan történik a leszállás/ megérkezés a repülőtéren?
Arra lennék kiváncsi, hogy miután leszállt a gép, kiszállunk, utána mi történik, hol kapjuk vissza a csomagot, ott is van-e átvizsgálás, és hogy a transzferbuszt hol találjuk?
Örülnék, ha részletesen el tudnátok magyarázni :)
-leszállsz a gépről
-követed a tömeget az épületbe
-beállsz a sorba egy újabb útlevél vizsgálatra(itt csak megnézik az útlevelet/személyit és mehetsz is tovább)
-követve a kijelölt utat eljutsz a futószalaghoz ami folyamatosan megy körbe,és rajta vannak a bőröndök. Vársz amíg meg nem látod a tiédet,és igyekszel ügyesen a tömegbe férkőzni,hogy le tud venni..Ha nem sikerül akkor sincs gond,akkor vársz egy kört..(érdemes a bőröndre valami egyedi jelet tenni,hogy tuti felismerd az a tied..Elég sok egyforma bőrönd van(főleg a gurulósból)
-Ha megvan a bőröndöd követed újra a kijelölt helyet vagy a tömeget,és mész a kijárat felé..
-Amikor kiérsz mész az utadra
első vagyok..
Mivel én rendszeresen utazok Angliában így mertem írni,hogy leszálláskor újra ellenőrzik az útlevelet/személyit..
shengeni (remélem jól írtam) országokban nem nézik az utlevelet vagy személyit már.
mindenképpen a tömeggel mejnél, én sokat repültem és karikor egyedül jöttem vissza kisgyerekkel és ez a reptér óriási, én voltam az utolsó és nagyon trükkös helyen kellett a csomagot felvenni, aki elöször megy tuti nem találta volna meg. ha a csomag kiadót megtalálod ott monitoron ki lesz írva melyikre jön a te csomagod. aztán irány a zöldfolyosó. ha megállít a vámos (enegm állított már meg) akkor megkérdezi van.e vámolni valód, és esetleg bele néz a táskáidba.
Pontosan!
Anglia nem schengen-tag...
Köszönöm az eddigi válaszokat!
A transzferbusz ott lesz ahogy kiérek a zöld folyosón? vagy hol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!