Kezdőoldal » Utazás » Európa » Itali! Melyik légitársasággal...

Itali! Melyik légitársasággal utazzak rómába? A wizzair honlapján lévö árak vajon valosak?

Figyelt kérdés
tudna valaki olyan is tanácsot adni aki esetleg rendelkezik jelentös olasz tapasztalatokkal???
2009. febr. 5. 19:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én nyáron utaztam Wizz Air-rel Svédországba (Göteborgba)... semmi rosszat nem tudok rájuk mondani, bár odafelé az én gépem is késett negyed órát (de úgy gondolom ez igazán nem számít, bár a kinti szállásom miatt kicsit neccesen alakult). A személyzet aranyos volt.

A honlapon lévő árak igenis valósak, ebben már minden adó benne van, egyetlen egy költség van ami még hozzájön, az a poggyász adó vagy mi, ami nem több 1500 ft-nál ha azonnali átutalással fizetsz. Viszont nem kell rohangálni a jegyekért. Én lefoglaltam, kifizettem, és bár vittem magammal a visszaigazolást és a kódot, a repülőtéren csak az útlevelemet kérték! Tehát nem kamu! :) Velencébe 3000 ft-ért is el lehet ugrani már :) Én ha legközelebb utazok és tehetem, biztos hogy megint ezzel a társasággal megyek! :)

2009. febr. 8. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!