Svájcban csak éves autópálya matricát lehet kapni?
Figyelt kérdés
Már mindenek utána néztünk a neten,de mindenhol azt dobta ki,hogy éves matricát tudunk csak rendelni.Tényleg így van? Vagy mi nem vettünk észre valamit?
Már az is meglepett,hogy Olaszországban km után kell fizetni az autópályáért.A gond az,hogy az éves matricával nem sokat tudok kezdeni,mert csak 1 alkalommal kell..
2011. jan. 23. 20:15
1/4 anonim válasza:
Igen, csak éves matrica létezik, de nem vészes az ára.
Nem emlékszem már, de nevetségesen kevés a hazai árakhoz képest, és rengeteg az autópálya.
2/4 A kérdező kommentje:
Hát 1 évre 30 font nem drága,de nekem csak egyszeri utazásra kellett volna,és így már nem olcsó..Ezek szerint nincs más megoldás csak ez.
Köszönöm a választ
2011. jan. 23. 20:59
3/4 anonim válasza:
és komoly az ellenőrzés, ne bliccelj!!! És ahogy emlékszem úgy felragad a szélvédőre hogy nem lehet levenni, nehogy már másnak átadd ha már nem kell. sajna. de cserébe sok és jó az autópálya.
4/4 A kérdező kommentje:
Mindenképpen akarok venni matricát,csak reménykedtem abban,hogy nem csak éves matrica van..De felhívtam egy svájci céget,és ők is megerősítették,hogy csakis éves matricadíj van.Így azt kell megvennem..
2011. jan. 31. 01:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!