Bulgária, Napospart?
Esetleg van olyan iroda,ahol együtt van az utazás meg a szállás ? SZóval nem kell külön szervezni ?
Illetve mit gondoltok erről a helyről ? köszönöm !
A leges-legjobb bulizós hely a világon!!!!
És nagyon szép a tengerpart. Medúzák vannak, de nem a csípős fajtából, nem kell félni.
Mi Neckermannal voltunk, de sztem az drága volt,biztos más utazási irodánál találtok olcsóbb utat oda.
Szinte minden utazási irodának van szervezett útja oda, ha van időd térj be egy-egy helyre és kérj katalógusokat róla, abban tudsz nézelődni.
A helyet én is csak ajánlani tudom, viszonylag olcsó, tisztaság van, bár az emberek kedvességén még van mit javítani! ;)
Mi tavaly voltunk a Naposparton. Az Anubis Travel-el utaztunk, megvoltunk elégedve velük, szerintem az ár sem vészes. A fakultatív programok is jók voltak, mi 1 napos vitorlázáson voltunk, imádtuk.
Egyébként nagyon nyüzsis hely, rengeteg fiatallal, bulizósoknak és baráti társaságoknak tökéletes.
Ha van még kérdésed írj :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!