Marosvásárhelyen vagyok és Nagyváradra szeretnék eljutni. Busz vagy vonat indul?
Az előző vagyok. Megnéztem az elvirán. 22:08-kor indul Marosról és 04:57-kor van Nagyváradon. Átszállni nem kell!
-illéspityu-
Targu Mures - Oradea
2009.02.04, szerda
*
indulás érkezés átsz. ido-
tartam
helyjegy-
[P]
pótjegy-
köteles leg-
magasabb
osztály
Bovebb információ
06:05 18:51 1 12:46 [P] 2
-
Targu Mures 06:05 csatlakozásra nem vár 354 MURES/MAROS IC ( - Budapest-Keleti pu.) Nemdohányzó vonat Nemzetközi forgalomban a helyjegyváltás kötelezo Rendkívüli helyzet alkalmával közlekedo vonat
Belföldi utazásra helyjegy nélkül igénybe veheto:Lokösháza - Békéscsaba
Szolnok 13:25
Szolnok 15:05 +>> csatlakozásra nem vár 365 ADY ENDRE IC (Budapest-Keleti pu. - Cluj Napoca) Nemdohányzó vonat Nemzetközi forgalomban a helyjegyváltás kötelezo Rendkívüli helyzet alkalmával közlekedo vonat
Belföldi utazásra helyjegy nélkül igénybe veheto:Püspökladány - Biharkeresztes
Oradea 18:51
Bovebb információ
06:05 22:56 1 16:51 [P]
-
Targu Mures 06:05 csatlakozásra nem vár 354 MURES/MAROS IC ( - Budapest-Keleti pu.) Nemdohányzó vonat Nemzetközi forgalomban a helyjegyváltás kötelezo Rendkívüli helyzet alkalmával közlekedo vonat
Belföldi utazásra helyjegy nélkül igénybe veheto:Lokösháza - Békéscsaba
Szolnok 13:25
Szolnok 19:05 +>> 407 CORONA nemz.gyors (Budapest-Keleti pu. - Brasov) Hálókocsi Fekvohelyes kocsi Nemdohányzó vonat Nemzetközi forgalomban a helyjegyváltás kötelezo Rendkívüli helyzet alkalmával közlekedo vonat
Oradea 22:56
Bovebb információ
22:08 04:57 6:49 - -
Targu Mures 22:08 642 nemz.gyors ( - Deda) Nemdohányzó vonat Rendkívüli helyzet alkalmával közlekedo vonat
[közvetlen kocsi] Deda 23:26 közvetlen kocsi
közvetlen kocsiDeda 23:45 +>> 406 CORONA nemz.gyors (Brasov - Budapest-Keleti pu.) Hálókocsi Fekvohelyes kocsi Nemdohányzó vonat Nemzetközi forgalomban a helyjegyváltás kötelezo Rendkívüli helyzet alkalmával közlekedo vonat
Oradea 04:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!