Szerintetek megéri kimenni Spanyolországba vagy Hollandiába dolgozni?
Spanyolok küzdenek a munkanélküliséggel, szóval oda nem nagyon éri meg. Hollandiába talán, de ott meg egyébként is sok a külföldi munkavállaló, ezért nem keresnél nagyon sokat.
Hollandiába viszont második nyelv az angol, szóval egyszerűbb dolgod lenne, mint a spanyollal. Ha nem jön be még mindig mehetsz Angliába.
Hol hallottad azt, hogy a spanyolok 2000 euró alatt nem vállalnak el munkát? 5évet éltem kinn, alig találkoztam olyannal, aki keresett volna 2000 eurót....van, aki csak 800 eurót kap egy hónapban, meg még kevesebbet is...
És tényleg nagy a munkanélküliség most kinn. Az egyik legrosszabb az EU-ban, ha nem a legrosszabb...
Vmilyen szakma nélkül ne menj ki dolgozni, mert nagyot fogsz csalódni. És Spoba spanyol nyelvtudás nélkül meg se próbáld, vagy csak ha van ismerősöd.
Egy jó helyen, szakácsként, rengeteg túlórával megkereshetett annyit, de erről tudni kell-mert én is imertem kinn szakácsokat-hogy mikor rendezvény volt, volt, hogy 20-24 órán keresztül talpon voltak...ezt persze meg kell fizetni-nehezen szerintem, de összejöhet ennyi pénz, de én ezt nem tudnám csinálni és másnak sem ajánlom...
Ahova érdemes kimenni még mindig UK szerintem és Fro. Hollandia, Dánia, Svédo, Norvégia...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!