Kezdőoldal » Utazás » Európa » Görögország, Paralia,20...

Vadas Barbara kérdése:

Görögország, Paralia,20 ezerből tényleg megoldható?

Figyelt kérdés

Az alábbi linken foglaltam utazást, oda van írva, hogy biztosítás naponta ennyi, az kötelező? vagy lehet anélkül is? és az is, hogy légkondicionálás napi 5 euró, lehet azt is nem igényelni? tényleg ennyi az ára, amennyit hirdetnek, vagy pedig még pakolnak rá mindenfélét?

aki tud, légyszi segítsen, előre is köszi!

[link]

2011. jan. 16. 19:36
 1/5 anonim ***** válasza:
68%
Igen, annyi. A biztosítás, légkondi nem kötelező. De májusban még hűvös van görögben!
2011. jan. 16. 19:54
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

...a légkondi sem kötelező.

főleg májusban!

Azért ennyire olcsó, mert előszezon!!

De kajálnod, csak kell.

+ a fakultatív programok,

+ a vásárlások

2011. jan. 16. 20:41
 3/5 anonim válasza:
100%

Ha busszal mész Görögországba kötelező a BBP, ugyanis Macedóniába csak érvényes biztosítással engednek be.(általában ott halad át a busz) És az sem mindegy, hogy melyik biztosítónál kötöd, mert nem mindet fogadják el.

Ha indulás előtt nem kötsz, akkor a határon jó drágán megköttetik veled. De egyébként is hatalmas bátorság/botorság biztosítás nélkül elindulni.

2011. jan. 16. 23:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Pont májusban akarsz menni? Én 2009-ben voltam április közepén Paralián, nem volt valami meleg, bár májusban biztos jobb az idő, de én a helyeden inkább júniusban mennék akkor már :D
2011. jan. 22. 17:03
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen, lehet h szeptember lesz belőle. :)
2011. jan. 23. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!