Ki volt már az olaszországi Gardaland-ban? Milyen volt?
Én most nyáron voltam. Nagyon jó volt.
Igazából nekem ez volt az első alkalom,hogy vidámparkban voltam. Aquaparkokba gyakran járunk, de vidámparkban még sosem voltam előtte. Kicsit paráztam is,hogy majd mi lesz velem a hullámvasutakon. 6 barátommal voltam (meg szülők) akik nem féltek felszállni az ilyenekre, ezért én is mentem velük. Nem bántam meg.
Érdekes, de komolyan mondom,hogy hozzá tud szokni az ember. Az első pár menetet is élveztem, de azért végig bennem volt a félsz. A nap végén már elengedett kézzel mertem menni az összesen.
A Blue Tornado a legjobb/legfélelmetesebb.
Van egy olyan ami több szakaszon is fejjel lefelé megy elég hosszú ideig. Azt hittem az lesz a legparább, de majd hogy nem az még unalmas is.
Menj fel a honlapjukra ott mindegyikről van kép és videó is.
Ha van valami konkrét kérdésed, szívesen válaszolok.
17/L
Én mind a kettőben voltam.
Attól függ mi vonz inkább? Ha kisebb gyerekekről van szó (14 éves korig) akkor DisneyLand. De a Gardalandben több a hullámvasút és egyéb másfajta cucc, amit a nagyobbak élvezhetnek.
A DisneyLand viszont nagyon szép. Ilyen kis meseország. :)A SpaceMountain hullámvasutuk pedig nagyon különleges, mert benti és ilyen effektek is vannak hozzá.
Összeségében a Garda nekem jobban bejött. Meg ott a melette lévő többi parkban is voltunk. (Movie és Aqualand)
Amúgy mind2 honlapján fenn vannak az attrakciók amik a parkokban vannak, az alapján lehet könnyebben tudsz dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!