Kezdőoldal » Utazás » Európa » Vonattal utazók, segitség?

Vonattal utazók, segitség?

Figyelt kérdés
Szóval nyáron vonattal utaznánk Horvátországba és a megállóhely Slit.De mi addig nem szeretnénk utazni.Esetleg valaki nem tudja milyen megállók vannak közben ?
2011. jan. 15. 10:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Gondoltam, utánanézek, de beírtam elvirán, és Budapestről ilyen helyre, hogy Slit, nem megy vonat. De még más magyar városból sem. Vagy hogy utaztok?
2011. jan. 15. 10:51
 2/9 anonim ***** válasza:
Split lesz az. Nem ártana pontosan tudni, hová is mentek.
2011. jan. 15. 11:01
 3/9 anonim ***** válasza:
Igazad van, nem is gondolkoztam. Kérdező, erre gondolsz? [link]
2011. jan. 15. 11:06
 4/9 A kérdező kommentje:

Bocsi elirtam.

Nem irja a megállóhelyeket,magyarul nem áll meg ? :S

2011. jan. 15. 11:09
 5/9 anonim ***** válasza:

[link]

Az oldal közepénél van: "A vonat részletes menetrendje és kocsiösszeállítása itt tölthető le." Katt rá és ott vannak az állomások.

2011. jan. 15. 13:11
 6/9 anonim ***** válasza:
1106os vagyok. Az utolsó linket nem tudom megnyitni, de kérdező, ugyanarról beszélünk? Amit linkeltem, egy egész táblázat, csomó megállóval.
2011. jan. 15. 14:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem meg menjetek el Splitig, mert szép város. Érdemes megnézni:-)
2011. jan. 16. 14:23
 8/9 anonim ***** válasza:
Szia! Én tavaly vonattal voltam Velencében. Nagyon szép helyek voltak, de nem egy nagy élmény vonattal utazni, pedig előtte imádtam (rövidtávon).
2011. jan. 18. 14:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Ezt én is megerősítem. Én tavaly nyáron Velencéből jöttem haza vonattal, iszonyat hosszú volt. Persze tele volt végig a fülke, aludni sem lehetett rendesen, késtünk is egy csomót, mert a horvát határon sokat kellett állni...pedig én is szeretek vonatozni. De azért túlzásba sem kell vinni...
2011. jan. 18. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!