Május közepén mennénk Olaszországba. Szerintetek lehet fürdeni a tengerbe vagy hideg van akkor?
Figyelt kérdés
2011. jan. 12. 18:41
11/13 anonim válasza:
sztem még nagyon hideg de akkor menjetek Rómába ott sok szép látni való van!!!:D
12/13 anonim válasza:
Annyit tudok Neked írni, hogy nem lehet kiszámítani az időjárást ott sem. 12 évig éltem Velence mellett,tehát Észak-OLaszországot, annak éghajlatát is jól ismerem. Velence környékén, ahol éltem volt olyan év, hogy májusban kánikula volt, de volt olyan év is, hogy hetekig zuhogott az eső. Volt olyan év is, hogy folyamatosan zuhogott április, májusban. A többi nyári hónap ugyanilyen, volt már hideg esős augusztus is,amikor nagyon sajnáltam a nyaralókat, mert tudtam, hogy sokan jönnek és jó időt remélnek. Volt olyan, hogy csodálatos idő volt egy hónapig, majd elromlott, majd megint jó idő lett. A tenger miatt van ez, nagyon párás a levegő mindig. Csak a szerencsében lehet bízni, hogy pont, amikor ott leszel jó idő lesz és végig sütni fog a nap. Remélem nem keserítettelek el Elvileg jó hír, hogy május l-vel indul a tengerparti fürdési szezon északon pl. Jesoloban, tehát, ha délre mész, ott is elvileg szezon lesz, de ez sajnos nem jelenti automatikus a jó időt is.
13/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2011. jan. 18. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!