Mennyiből jönne ki egy utazás Erdélybe?
Szóval: egy kis fogyasztású autóval mennénk ketten (párom és én, 20évesek-FIAT UNO). A szállás tűlünk pontosan 879 km-re van. Ott még akarunk mászkálni, de max 100-150km-es körzetben. 7 napot lennénk vagy 8at, 3-4 nap mennénk el, de max 3X messzebbre. Gyergyószentmiklóson lesz a szállás, innen megyünk egyik nap: parajd.koron.medvetó, odavissza kb 350km. másik nap békás-szoros,gyilkos-tó, kb oda-vissza 300km., harmadnap meg valamerre borszék felé, vagy csak a környéken, ez is max 300km lenne. Szállás ingyen van, kaját amit tudunk, viszünk.
Az autó fogyasztása kb 5l.
Mennyiből jönnénk ki kb.? Kényelmesen
Köszi aki végigolvasta!
szóval akk 100ban benne volt a szállás is, meg gondolom az 1.6os többet is eszik. meg plusz egy gyerek:)
köszi, most örülök, én is max 100Ere számoltam, akkor ezek szerint elég lesz:)
jöhetnek még tapasztalatok:)
jah, mi is 50et számoltunk benzinre, bár ott azért olcsóbb, mint itt. Dohányozni ritkán, max egy dobozt viszek:)
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!