Hol jártatok már ezek közül? --> Ausztria, Szlovákia, Olaszország, Horvátország, Erdély.
Horvátország, Erdély be voltam már.
Hortávországot imádom:)
Ausztria es Olaszorszag nagyon szep helyek, de dragabbak is...
Ha tengerpartra akartok menni es olcson meguszni: Horvato.
Szlovakiaban Pozsony es kornyeke, meg egy-ket nagyobb varos nagyon fejlett, meg a sipalyak se rosszak, egyebkent elegge putris benyomast kelt. Es nem draga de nem is olcso
Erdely szep, csak nagy es az utak... a hires erdelyi utak.. :D (bar magyarorszagikent inkabb meg se szolalok.. :D)
Erdélyen kívül mindegyikben voltam.
Én Horvátországot ajánlom, az nem is olyan drága, és nagyon szép helyek vannak.
Én Erdélyt ajánlom, nagyon szép helyek vannak ott. Pl.: Ivó-völgye, Madarasi-Hargita, Gyilkos-tó, Békás-szoros és környékük.
Erdélyben eddig egyszer voltam (A fent említett helyeken.)
Partiumban pedig 4-5 alkalommal. (Bihar-hegység és környéke.)
Erdélyben itt volt a szállásom:
Attól függ, milyen típusú kirándulást tervezel.
Tengerparti-Olaszo. vagy Horváto.-én olaszt javaslom
Vásárolgatás-Ausztria vagy Olaszo.-Ausztria inkább
Túrázás, hegymászás-akármelyik az 5ből, nekem mind tetszett, Ausztria gyönyörű, tiszta, de drága, Olaszo is szép, de ez is drága, és messzebbre is kell menni..., Erdélyt meg kell ismernie mindenkinek, szóval ez alap, és olcsó is, és az ottani magyarok nagyon kedvesek, és nagyon szép helyek vannak ott is. Horvátországban is szép helyek vannak, viszont az is elég drága...és ott is határtól messzebbre kell menni, hogy igazán szép helyeket lássatok, Szlovákia sem rossz, a hegyek ott is szépek, nem is drága, de annyira nem is érdekes...
Ausztriában voltam kétszer, gyönyörű ország. :)
Főleg a Svájc felőli része, Vorarlberg.
Erdély pláne székelyföld egy kisebb időutazás. Utazol egy félnapot és kiszállsz a kocsiból és magyarul beszélnek az emberek csodás érzés.. Legalábbis nekem az volt :)
Ahol mi voltunk szálláson nagyon kedvesek voltak mindig megkínáltak a házi különlegességeikkel nagyon jól éreztük magunkat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!