Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hol jártatok már ezek közül?...

Hol jártatok már ezek közül? --> Ausztria, Szlovákia, Olaszország, Horvátország, Erdély.

Figyelt kérdés
Szeretnék elmenni szüleimmel nyaralni, de nincs sok pénzünk. Azért szeretném mégis, mert ha elmennénk sem halnánk éhen, rájuk meg rájuk fér a pihenés, én meg szeretnék egy kicsit körülnézni Mo-n kívül is. Szóval valami olcsó hely kellene, 3 főre, 3-4 esetleg 5 napra. Tudtok ajánlani ilyeneket?
2011. jan. 4. 20:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Horvátország, Erdély be voltam már.

Hortávországot imádom:)

2011. jan. 4. 22:42
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Ausztria es Olaszorszag nagyon szep helyek, de dragabbak is...

Ha tengerpartra akartok menni es olcson meguszni: Horvato.

Szlovakiaban Pozsony es kornyeke, meg egy-ket nagyobb varos nagyon fejlett, meg a sipalyak se rosszak, egyebkent elegge putris benyomast kelt. Es nem draga de nem is olcso

Erdely szep, csak nagy es az utak... a hires erdelyi utak.. :D (bar magyarorszagikent inkabb meg se szolalok.. :D)

2011. jan. 4. 23:34
 13/20 anonim ***** válasza:

Erdélyen kívül mindegyikben voltam.

Én Horvátországot ajánlom, az nem is olyan drága, és nagyon szép helyek vannak.

2011. jan. 5. 18:36
 14/20 anonim ***** válasza:

Én Erdélyt ajánlom, nagyon szép helyek vannak ott. Pl.: Ivó-völgye, Madarasi-Hargita, Gyilkos-tó, Békás-szoros és környékük.

Erdélyben eddig egyszer voltam (A fent említett helyeken.)

Partiumban pedig 4-5 alkalommal. (Bihar-hegység és környéke.)

Erdélyben itt volt a szállásom:

[link]

2011. jan. 5. 19:22
 15/20 anonim ***** válasza:
73%

Attól függ, milyen típusú kirándulást tervezel.

Tengerparti-Olaszo. vagy Horváto.-én olaszt javaslom

Vásárolgatás-Ausztria vagy Olaszo.-Ausztria inkább

Túrázás, hegymászás-akármelyik az 5ből, nekem mind tetszett, Ausztria gyönyörű, tiszta, de drága, Olaszo is szép, de ez is drága, és messzebbre is kell menni..., Erdélyt meg kell ismernie mindenkinek, szóval ez alap, és olcsó is, és az ottani magyarok nagyon kedvesek, és nagyon szép helyek vannak ott is. Horvátországban is szép helyek vannak, viszont az is elég drága...és ott is határtól messzebbre kell menni, hogy igazán szép helyeket lássatok, Szlovákia sem rossz, a hegyek ott is szépek, nem is drága, de annyira nem is érdekes...

2011. jan. 6. 15:22
 16/20 anonim válasza:
Én csak Ausztriában és Horvátországban .. :S mindkettő jó volt
2011. jan. 6. 19:18
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Én Ausztriában, Horvátországban és Olaszországban jártam ezek közül. Horvátországot imádjuk, mert gyönyörű, jellemzően sziklás, tiszta vizű tengerpartja van. Mondjuk az én kedvencem mégis Olaszország, mert imádom azt a helyet, az emberek mentalitását és a hangulatot. Ausztriában sokszor jártam már, mert határ mellett lakunk. Szép nagyon, de ha már elindultok, én a helyetekben tengerpartra mennék!
2011. jan. 20. 16:18
 18/20 anonim ***** válasza:

Ausztriában voltam kétszer, gyönyörű ország. :)

Főleg a Svájc felőli része, Vorarlberg.

2011. jan. 23. 12:23
 19/20 anonim válasza:

Erdély pláne székelyföld egy kisebb időutazás. Utazol egy félnapot és kiszállsz a kocsiból és magyarul beszélnek az emberek csodás érzés.. Legalábbis nekem az volt :)

Ahol mi voltunk szálláson nagyon kedvesek voltak mindig megkínáltak a házi különlegességeikkel nagyon jól éreztük magunkat!

2012. júl. 19. 02:30
 20/20 anonim ***** válasza:
első háromban voltam
2014. dec. 22. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!