Kezdőoldal » Utazás » Európa » Horvátországban kb. mennyibe...

Horvátországban kb. mennyibe kerül a benzin? Hány kuna 1 liter?

Figyelt kérdés
Köszönöm előre is:)
2010. dec. 29. 18:19
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja meg még 1 kérdés, hátha tudja valaki.. mennyibe kerül az autópálya-matrica?
2010. dec. 29. 18:54
 2/7 anonim ***** válasza:

en 3 honapja voltam a benzin olcsobb valamivel sokkal amugy nem,matrica nincs hanem kapus rendszer van,mielott felhajtasz a palyara huzol egy kartyat es ha lehajtasz akkor fizetsz,mint egy parkolo automata,es azt en draganak talaltam mert kb 5euro /100 km

mi zadarba voltunk a jol tudom olyan 7-8 ezer volt

2011. jan. 1. 06:05
 3/7 anonim ***** válasza:
persze oda vissza,te hova mennél?
2011. jan. 1. 06:06
 4/7 anonim ***** válasza:

nemtom ,de biztos olcsóbb mint itthon!!!

XD

:(

2011. jan. 7. 22:59
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, közben sikerült ezt azt kiderítenem:) hát igen elég drága ez az 5 euro/100 km:( Én Rijeka-ba mennék.
2011. jan. 9. 23:03
 6/7 anonim ***** válasza:

ha vonattal mész akkor 16 óra az út mert éjszaka pihen zagrebban és a jegy kb 15ezer ft körül mozog returnban...

Voltam Én is Nemrossz hely de sajnos kikötöváros...szal a tengerpart mindenütt dokkok meg ilyesmi de a szomszédos falvakban már vannak kempingek ahol vannak parti részek megcsinálva itt ott...A part az mindenütt sziklás, úszáshoz cípő ajánlott és érdemes vinni úszószemüveget(nem uszodait).mert gazdag a vizivilága,,,nem úgy mit görögországban...ott meg nagyon szép homokos partok vannak halak nélkül....

Jó utat!

2011. jan. 11. 21:14
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, megfogadom a tanácsodat!:)
2011. jan. 13. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!