Horvátországban kb. mennyibe kerül a benzin? Hány kuna 1 liter?
en 3 honapja voltam a benzin olcsobb valamivel sokkal amugy nem,matrica nincs hanem kapus rendszer van,mielott felhajtasz a palyara huzol egy kartyat es ha lehajtasz akkor fizetsz,mint egy parkolo automata,es azt en draganak talaltam mert kb 5euro /100 km
mi zadarba voltunk a jol tudom olyan 7-8 ezer volt
nemtom ,de biztos olcsóbb mint itthon!!!
XD
:(
ha vonattal mész akkor 16 óra az út mert éjszaka pihen zagrebban és a jegy kb 15ezer ft körül mozog returnban...
Voltam Én is Nemrossz hely de sajnos kikötöváros...szal a tengerpart mindenütt dokkok meg ilyesmi de a szomszédos falvakban már vannak kempingek ahol vannak parti részek megcsinálva itt ott...A part az mindenütt sziklás, úszáshoz cípő ajánlott és érdemes vinni úszószemüveget(nem uszodait).mert gazdag a vizivilága,,,nem úgy mit görögországban...ott meg nagyon szép homokos partok vannak halak nélkül....
Jó utat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!