Apartman Horvátországban?
Figyelt kérdés
Elég rossz a kérdés, de most pontosítok.
Olyat keresek, aminek magyar tulajdonosa van, kb. a térkép "közepén" van a hely, (lehet sziget is) nem a legdrágább a környéken, nem túlságosan nyüzsgő az élet.
(4 személyre lenne)
Még annyit, hogy fontos, hogy közel legyen a strand, és homokos vagy aprókavicsos legyen a part.
Nah, ha valaki ismer ilyen apartman(okat) akkor írjon! ;)
2009. jan. 25. 22:31
1/3 anonim válasza:
Utazási irodáknál keress Trogir-ba lévőt, mi ott voltunk, magyar volt a tulaj, kb 2percre volt a part, bár az inkább sziklás volt, de kb 5perc sétára onnan volt aprókavicsos nagy partrész. Sajnos nem tudom az apartman nevét, ezért írtam hogy Trogirit keress, neten vagy személyesen utazási irodáknál.
2/3 anonim válasza:
Ja és még annyi, hogy nem túl nyüzsgős a hely, nekem ez annyira nem tetszett, a part vonalába vannak kisebb éttermek, meg egy-két bolt és ennnyi, jah és nem drágább mint máshol horvátba.
3/3 anonim válasza:
Menj el egy túrisztikába valahol ott mindig mondanak vagy ajánlanak valamit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!