Utazhat-e két 15 éves korú személy kíséret nélkül repülőn?
Figyelt kérdés
Szükséges a szülői beleegyezés?2010. dec. 27. 00:14
2/10 anonim válasza:
Szülöi beleegyezés kell, de kiséret nélkül utazhat már sokkkal kisebb gyerek is.
3/10 anonim válasza:
Légitársaság függő. A Wizz-nél csak 16 felett utazhat, a MAlévnál már fiatalabb is, bizonyos kor alatt viszont csak "bébiszitter" légikísérővel.
4/10 anonim válasza:
Nem, csak egy. Ha már kettő van, akkor egymás kíséretében utaznak.
5/10 anonim válasza:
Dehogyis. Két kiskorú az nem vált ki egy nagykorút... A légitársaság szabályzatát kell megnézni, amivel utaznának. Abban benne van, hogy utazhatnak e kíséret nélkül.
6/10 anonim válasza:
Én 9 évesen utaztam Németországba nagynénémhez egyedül.
7/10 anonim válasza:
mi is mentünk úgy a barátnőimmel, mi lufthansával repültünk akkor és még csak 15 voltam :) szerintem is az adott légitársaság szabályzatában kell utánanézni ennek...
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat..xd
A tegnapi 16:51-től kérdezném, hogy melyik légitársaságnál utaztál? Kellett szülői beleegyezés?
2010. dec. 29. 11:40
9/10 anonim válasza:
Írta hogy a Lufthansa-val repültek...
10/10 A kérdező kommentje:
ja kajak:'D
2010. dec. 29. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!