Berlinbe vagy Madridba éri meg jobban kiköltözni?
"nyilván azért írtam ki a kérdést"
A "vándorolni vágyók kérdésfeltevők" 90%-a 12-17 éves tini -.-
Dehogynem; de a kérdezők többsége viszont "átlagmagyar", és ha nem írsz semmi konkrétumot, akkor nem tudunk mit kezdeni veled!
hiányos a kérdésed!
"hova éri meg"- kinek mi; időjárás, pénz, munka, tanulmányok, személyiségtípusoktól függ!
"éri meg"- pénz? tanulmányok? szórakozás?
ÍGY MIT VÁRSZ?!
fogalmunk sincs neked mi kell... egy párszavas mondatot idebiggyesztesz, és csodát vársz, na ez az ÁTLAGMAGYAR!
"Szerintem"
Megnézhetnél néhány pontos adatot: munkanélküliség, egyetemek, hiányszakmák, fizetések, lakhatási költségek
És nem csak itt szívecskékkel kéne dobálózni, meg szerintemezni. Tipikus, hogy minden tini elvágyódik NYC-be, LA-be, Párizsba, Londonba, Berlinbe, Madridba stb..
De semminek nem néznek utána.
Másrészt ha valamit írsz, meg is indokolhatod, különben semmire nem megyünk a válaszoddal.
"Szerintem..." - Még egy szakértőnek se hiszünk, ha nincsenek jó érvei, nemhogy egy bárkinek, 0 érvekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!