Mit várhat egy asztalos, restaurátor mester Angliában?
Tisztelettel érdeklődnék a kint élők vagy kint dolgozóktól, hogy Angliában egy asztalos,faiparos, antik bútor restaurálásához is értő mesterember milyen lehetőségekre számíthat, ha ki akar menni/élni Angliában?
Tudom, hogy ott nem így nevezik, de a lényeg, hogy a famegmunkálás, bútorok, mindenféle összeszerelés, hegesztés, fémes munkák terén sok éves (16) tapasztalatom van. Nem igazán a heti 90 órás munkarend érdekelne, hanem a precíz, igényes, normális munkaidős lehetőség/normális bérezés. És nem munkaközvetítőn keresztül, aki lehúz. Nos, aki kint él és van ideje, infó szinten segítene? Csak, hogy tisztában legyek a valósággal, a lehetőségekkel. Ha kimegyek/megyünk, akkor valami szakmai részen helyezkednék el szivesen. Az sem zavarna, ha az elején kisegítőként egyszerű munkákban, hogy megtanuljak normálisan beszélni, beilleszkedni. Az építőjellegű segítséget előre is megköszönöm.
Szaki
Kint élek évek óta..Egy kérdésem lenne.Mennyire tudsz angolul?
38/N
Szia!
Nem várom el, hogy munkaközvetítő legyél. Egyébként senkitől sem.:-) Csak információra van szükségem és senkivel szemben sem szeretnék tolakodó lenni. A kint élők, esetleg szakmában dolgozók tudnak valós információval szolgálni. Csak akkor mennék lehetőség esetén is, ha felkészítenek egy olyan alapszintre (beszéd), hogy biztonságosan kimehessek. A volt szakközépiskolai tanulmányomat nem tartom eléggé erősnek ahhoz, hogy beszéljek, értsek. Ezért inkább felkészülnék újra. Tudom, hogy a legtöbb dolog csak az angol tudáson múlik és a többi csak az után jön. 34 éves vagyok. Esetleg privátban írhatnál, megköszönöm. Maradok tisztelettel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!