Hol keressek au pair lányt magam mellé Olaszországba?
Figyelt kérdés
Kicsit bonyolult a helyzet. Tehát szeretnék keresni egy magyar lányt, aki beszél kicsit olaszul, és szívesen kijönne nyáron 1-1.5 hónapra Olaszországba au pairkedni egy tengerparti kisvárosba. A fő ok, hogy szabadidőmben meg szabadnapokon jó lenne magyar társasággal lenni, de sajnos egyik barátnőm sem tud velem kijönni.(én már visszajáró vagyok a családomhoz) Hol kereshetnék valakit aki szívesen kijönne? Családot én is szívesen keresek neki. Köszönöm!2010. dec. 11. 21:47
1/8 anonim válasza:
Oh de szívesen mennék, de csak értem az olaszt, azt is csak alapszinten, beszélni egyáltalán nem tudom :S De szerintem pl. facebook-on vannak ilyen olaszul tudók, és egyéb csoportok, esetleg ott próbálkozz be még :)
2/8 anonim válasza:
sok csaj van Olaszországban kint kur vának.....azokkal is lehet beszélgetni (többek között) xD
3/8 anonim válasza:
ha tudsz olyan családot, akiknek csak nyári időszakra kell au pair, akkor engem még érdekelne is. 20 éves vagyok, 1 évig au pairkedtem Belgiumban, és középfokú nyelvvizsgám van olaszból.
4/8 anonim válasza:
Függesz ki hirdetést valami nyelvsuliba, egyetemre, kéttannyelvű középsuliba... stb.
5/8 anonim válasza:
Szia!
Hány éves korúnak kell lennie az au pair-nek?
Mert én csak 16 vagyok, de nagyon szivesen mennék :)
6/8 A kérdező kommentje:
tegnap 22:35
Írj kérlek privátot! :)
A Többieknek köszönöm a válaszokat!
Utolsó: sajnos, 18 év felettieket várnak... :/
2010. dec. 12. 12:19
7/8 anonim válasza:
Engem is érdekelne, szintén csak nyári időszakra. Olaszul sajnos nem tudok, de angolul középfokú nyelvvizsgám van (beszélem is a nyelvet :)), franciául elpötyögök. 20 éves vagyok, és még nem voltam au pair, de tavaly nyár óta ezt tervezem a 2011-es nyári programomnak! :) Elsősorban Angliára gondoltam, de igazából majdnem mindegy ha elég az angoltudás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!