Ha az EasyBus-ra jegyet foglalok (vagy veszek) az alábbi linken, és mondjuk késik a repülő, akkor a következővel is el tudok menni, és csak a különbözetet kell fizetni, vagy bebuktam az árát?
2010. dec. 11. 11:00
1/3 anonim válasza:
én is ezen paráztam mikor pár éve ilyen jegyet vettem. és direkt egy fél órával későbbit választottam hogy tuti elérjem. de a repcsi időre beért a csomagomat is hamar megkaptam ígyhát kimentem a buszhoz, ott az pasi aki betette a csomagot a csomagtartóba azt mondta hogy nyugodtan mehetek ezzel a korábbival is mert nem lényeg annyira az időpont. tehát azzal mentem. szerintem ha megvetted a jegyet és esetleg lekésnéd azt a buszt a következővel bevisznek (márha nincs full tele)
2/3 anonim válasza:
Amúgy meg rajta van a jegyen, hogy a választott időponthoz képest +/- 60 pecig bármely járatra felszállhatsz, amennyiben van szabad hely. Általában van.
3/3 A kérdező kommentje:
Ez tényleg rajta van az on-line jegyen? Én csak egy kódot kaptam, nem is láttam jegyet, vagy rosszul emlékszem?
2010. dec. 15. 10:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!