Ki volt már az Alpokban?
Figyelt kérdés
Egy érdekes prezentációt kell készítenem földrajz órára az Alpokról amin a tanár és az osztálytársaim is meglepődnek hogy én ilyet is tudok :) Jártam már ott de 5 éves sem lehettem íyg semmire nem emlékszem csak pár fénykép maradt meg róla a szüleim sajnos nem tudnak róla beszélni és szeretném ha segítenétek aki más járt ott hogy milyen vagy mi az érdekes mag ilysmiket én a Francia részén voltam. Nagyon megköszönném ha segítenétek (PowerPointban szeretném készíteni) Szóval saját élményeket meg iylesmiket is szeretnék. Előre is köszönöm! :)2010. dec. 7. 16:58
1/10 anonim válasza:
A Francia Alpok kivételével mindenhol voltam.Én is készítettem PPS-eket.Segítek, ha a kész bemutatókból küldesz majd, mert gyűjtöm is ezeket.
2/10 anonim válasza:
Én Bécsbe jártam, igaz az az Alpok alja :)
3/10 A kérdező kommentje:
És tudnál róla mesélni?
2010. dec. 7. 17:14
4/10 anonim válasza:
Nagyon jó volt. Most megyünk harmadszorra sajnos anyukám nem tarthat velünk=( Nagyon sok képünk van :) Most majd még több lesz mert kimegyünk a vására.
5/10 anonim válasza:
Én is voltam már, minden áron megéri feljutni a Mont Blancra, eszméletlen a látvány Európa tetejéről :)
6/10 anonim válasza:
Svájci Alpok, a világ legmeredekebb fogaskerekűje.
Küldenék Alpesi pps-eket, de itt nem lehet.
7/10 anonim válasza:
Mit szeretnél konkrétan tudni? Hátha úgy könyebb lesz válaszolni
8/10 anonim válasza:
Én háromszor voltam Ausztriában és nagyon jó volt:)) Ott volt egy kabinos felvonó amibe húszan lehetett beszállni. úgy tömörültünk benne mint egy plázában kiárusításon(na jó ez nem egy jó hasonlat de nem baj:)))
9/10 anonim válasza:
Élő webkamerák:
A csúcson van az Osztrák Német határ.Mindkét oldalról fel lehet meni drótkötél pályán.
10/10 A kérdező kommentje:
mindenkinek nagyon köszönöm. :D Nagyon jól sikerült a bemutató és kaptam egy ötöst a videót is beleraktam mindenkinek nagyon tetszett a tanárnak még külön rá kellet raknom egy cd-re az egészet :D
2010. dec. 15. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!