Kezdőoldal » Utazás » Európa » Valaki ajánlana olcsó szállást...

Valaki ajánlana olcsó szállást Rómában?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel tervezünk jövő nyárra (június közepe-vége fele) egy 5-6 éjszakás római utazást. Interneten is keresünk természetesen, de remélem valaki tud ajánlani. A lényeg annyi, hogy viszonylag közel legyen a belvároshoz és legyen külön fürdőszoba :D
2010. nov. 30. 22:43
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy mennyire olcsó (illetve, h nektek mi számít olcsónak), de az ismerőseim közül többen is ajánlották már ezt a helyet: [link]

Magyarul is tudsz foglalni.

2010. dec. 1. 00:02
 2/10 anonim ***** válasza:
73%
ugyanazt tudom ajanlani, amit az elsö irt Igenyes szallas (kerheted fürdövel is a szobat :) ), de ne varj valami csodat. Inkabb örülj neki, hogy romaban ennyi penzert, tiszta, igenyes szobat kapsz, es mindent lerendezhetsz magyarul :) mindenben szivesen segitenek is, mi, merre, hol van, berletet is tudsz ott venni, szerintem teljesen rendben van ez a hely. (az apacaktol nem kell tartani, mi negyen voltunk lanyok, 19 evesek, minden este eljartunk bulizni, egy rossz szot nem szoltak :) ). En mar többször voltam naluk.
2010. dec. 1. 07:27
 3/10 anonim ***** válasza:
Hasonlóan az előzőekhez én is ezt tudnám ajánlani. Mi nővéremmel voltunk 2000-ben, már akkor nagyon szuper hely volt. Kedvesek voltak az apácák is, és gyönyörű a ház. Igaz, nincs nagyon közel a belvároshoz, de busszal nagyon jó a közlekedés!
2010. dec. 1. 10:23
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, közben én is megtaláltam őket :D

Busszal hogy lehet bejutni a városba a háztól?

2010. dec. 1. 14:07
 5/10 anonim ***** válasza:
Pontosan már nem emlékszem, hányas busszal kell menni, de ebben is segítenek. Egy busz volt, és annak a Termini pályaudvar környékén volt a végállomása. Onnan meg sok minden nagyon közel van. De Rómában nagyon jó a metróközlekedés, mindent könnyű megtalálni.
2010. dec. 1. 14:51
 6/10 anonim ***** válasza:
44-es busz megy onnan a piazza veneziara, ami gyakorlatilag a belvaros közepe :) ha nincs dugo, akkor 15-20 perc alatt ott van.
2010. dec. 1. 16:35
 7/10 A kérdező kommentje:
És azt meg tudnátok mondani, hogy kb. milyen árban van a közlekedés? :D Meg még azt, hogy hogyan oldható meg legolcsóbban az étkezés? (:
2010. dec. 1. 20:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Az közlekedés költségeiről itt: [link]
2010. dec. 1. 22:55
 9/10 anonim ***** válasza:
hu, mi egy csomo kajat vittünk mar itthonrol is, gyakrolatilag asszem 4 napig csak kenyerfelet meg tejet kellett venni, meg az elejen vettünk egy rekesz vizet. Mellesleg az utca aljan van egy nagy szupermarket, ha szent istvan hazba mentek, szerintem az a legeygszerübb.
2010. dec. 1. 23:41
 10/10 anonim ***** válasza:
2010. dec. 2. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!