Kezdőoldal » Utazás » Európa » Sürgős! Jgoszláviába kell...

Sürgős! Jgoszláviába kell útlevél a határátlépéshez, vagy már nem kell és elég a személyi?

Figyelt kérdés
2010. nov. 26. 18:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
88%
A monarchián belül nem kell.
2010. nov. 26. 19:08
 12/17 anonim ***** válasza:
43%

Ne szóljátok le... gondolom még kiskorú a kérdése alapján, 14-5-6 éves? De azért ezt ténleg illene tudnod. Jugoszlávia nincs, így kérlek írd le az ország nevét, ahova menni kívánsz.

Ahogy előttem is írták, Szerbiába és Horvátországba elég a személyi.

2010. nov. 26. 19:34
 13/17 Tomás de Torquemada válasza:
65%

Ezen jót nevettem..ha kiskorú ,akkor a a szülőknek kell tudniuk!

"A monarchián belül nem kell"

LOL

2010. dec. 1. 17:54
 14/17 anonim ***** válasza:
65%

Favorit:

"A monarchián belül nem kell" LOL :)

komolyra fordítva a szót, már az előttem szólók elmondták, hogy hova kell, és hova nem.

Szeritnem a kérdező nem kiskorú, mert akkor még hírből sem hallott volna Jugoszláviáról. Lehet hogy szervkereskedő? :P

2010. dec. 2. 10:11
 15/17 tigress válasza:
100%

Már nem Jugoszlávia, hanem Szerbia vagyunk, hogy az ég verje meg a harmadik világbeli országnak számító helyzetünket! :( ... Útlevél igenis kell, ezt onnan sejtemm, hogy a már magyar állampolgár bátyám, meg a magyar állampolgárnak született neje útlevelet csináltattak a néhány hetes gyereküknek, hogy áthozhassák megmutatni az újdonsült unokaöcsémet.

Azt viszont nem értem, miért kellene atlaszt venni, az nem véd meg az átkúrások ellen.

És ha már az átkúrásoknál tartunk, valljuk be őszintén, hogy nem csak nálunk szokás szívatni a külföldieket, hanem más országokban is az idegeneket. A külföldi rendszámú autók mindenhol arra szolgálnak, hogy a rendőrök kiszórakozhassák magukat...

2010. dec. 3. 10:01
 16/17 anonim válasza:
100%

[link]

Horvátországban meg augusztusban voltunk, a haver régi személyijét szó nélkül elfogadták.(Barcs)

2010. dec. 4. 08:34
 17/17 anonim ***** válasza:

jeeezus...xD

Nincs már Jugoszlávia jó rég óta :DD

2010. dec. 31. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!