Kezdőoldal » Utazás » Európa » Törökországban mekkora hátrány...

Törökországban mekkora hátrányt jelent az hogy nem vagyok muszlim? Esetleg tagadjam le hogy megkereszteltek?

Figyelt kérdés
Álláskeresés ingatlan vásárlás barátkozás stb?
2010. nov. 23. 15:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát onnan inkább menekülnek az emberek, mert a muszlim vallás nem éppen elfogadó a többi vallással szemben..

Az emberek szigorúan élnek, szigorú szabályokhoz viszonyodva.

Még Kelet Európai fejjel, hát még NY-Európaiként is ijesztő egy közeg..

Rossz infrastruktúra, ingatlanok annyit érnek (talán?) amennyibe kerülnek. Szolgáltatások gyatrák..

Álláskeresés?? A betelepülők is max vállalkozást nyitnak, mert van ott is elég munkanélküli, hát még az idegennek mi járna..

Szerintem aki ott él, az ottaniak szemében örökre idegen marad.. Az integráció 0..

Tisztázd magaddal mire vágysz, de ne adj itt fel mindent, mert megesik könnyen, hogy soha többé nem akarod betenni a lábad Törökországba.

2010. nov. 23. 16:05
 2/3 A kérdező kommentje:
Félre érted, csak kíváncsiságból kérdem hátha valakinek már vanna koda tapasztalatai.
2010. nov. 23. 17:24
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én beszélgettem törökökkel, és ők azt mondták, hogy a nagyvárosokban (Isztambul kivétel ez alól) liberálisabbak az emberek, ott nem hinném, hogy nagyon kinéznek valakit a vallása miatt, ha nem veri nagy dobra. De minél keletebbre megy az ember, annál kevésbé lesznek elnézőek. De Ankarában biztos nem lesz gond.

2010. nov. 23. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!