Külföldre, Izraelbe, innen Magyarországról repülhet ki fiatalkorú egyedül?
Figyelt kérdés
Nagymamám kint dolgozik, és nyáron szeretném meglátogatni, de csak én mennék egyedül..
Össz. egy hétre mennék, de megfordult a fejemben, lehet hogy kiskorúakat nem engednek ki egyedül... 16/L
2010. nov. 11. 21:36
1/2 anonim válasza:
Mehetsz. 16 évesen ráadásul már valószínűleg elég talpraesett is vagy ahhoz, hogy ne tévedj el a tranzitban, de ha nem, a légitársaságtól lehet a számodra aszinsztenciát kérni, Ilyenkor egy alkalmazottjuk az útlevélvizsgálattól elkísér a beszállókapuig, segít eligazodni (pl. merre van a mosdó, stb.), segít a beszállásnál, az érkezésnél pedig már várnak ugyanígy, együtt szeditek össze a csomagodat, mentek az útlevélellenőrzéshez és ki a váróba, egészen, amíg rá enm találtok a felnőtt rokonodra.
2/2 anonim válasza:
Én is 16 éves voltam amikor mentem először, gond egy szál se. Izraelbe van közvetlen gép, ergo szüleid kivisznek a reptérre, nagymamád vár a túloldalon, semmi gond.
Izrael gyönyörű szép, sok szerencsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!