Wizzair Check inről és kézipoggyászról informálódnék?
Arra lennék kíváncsi, hogy megvettem a jegyeket a Wizznél, Internetes utasfelvételt jelöltem, eddig oké. De fel akarok adni egy csomagot. Gondolom így muszáj lesz ígyis-úgyis beállni a Check-in pultnál a sorba, hogy feladjam. Ez ingyenes, ugye, hiszen a beszállókártyáim már megvannak, csak a csomagot akarom feladni..?
A másik, hogy Lutonból hazafelé én a reptéren be szoktam vásárolni... És ezt 1 vagy 2 szatyorba szokták betenni nekem. De a gépre csak egy kézipoggyász vihető fel ingyenesen (ami a már eleve nálam lévő kistáska). Mintha nemrég olyat olvastam volna, hogy már a szatyrok is annak számítanak és így sem lehet többet felvinni, csak és kizárólag egyet. Ez igaz?
Ha a szatyorba beleteszem a kistáskát, akkor az mennyinek számít? :P
Köszönöm a választ!!! :)
szia,
Internetes utasfelvetelt jeloltem en is,es ezert levett penzt a kartyamrol... rendesen ez nem ingyenes?toled is leszedte az 1375ft-ot?
es a pdf et mikor kuldik le?jan 09. utazok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!