Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mennyibe kerül az Akropolisz...

Mennyibe kerül az Akropolisz belépőjegy?

Figyelt kérdés
Június végén tervezünk menni. Hol érdemes előre foglalni? Mennyibe kerül? Nem tudom, melyik a hivatalos weboldal, ahonnan tájékozódni lehet.

jan. 20. 01:55
 1/7 anonim ***** válasza:
92%

Gugli első találat brev:

[link]

jan. 20. 04:49
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
Ha a google mapsen rákattintasz egy látványosságra, az infók között a hivatalos honlapot is megtalálod.
jan. 20. 07:17
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket! :)
jan. 20. 07:26
 4/7 anonim ***** válasza:
50%
1. 2. Ha rákeresni sem tud, lehet, hogy a válaszaitokat sem tudja elolvasni.
jan. 20. 14:47
 5/7 kutyafule4 ***** válasza:
Nem bántásból, de érdemes megtanulni a kereső használatát, mert fel fognak még kérdések merülni pl melyik reptér transzfer megoldás éri meg, tömegközlekedés, éttermek, stb.
jan. 23. 23:09
 6/7 A kérdező kommentje:

A többivel nincs gond, jártam már Athénban is (átutazóban Pireuszról a reptérig). De nem tudtam melyik a hivatalos oldal, ahol jegyet lehet foglalni, mivel egy temérdek lehetőséget dobott ki a google. Nem kell egyből hülyének nézni a másik embert. Utaztam már párszor életem során és mindent sikerült leszerveznem magamtól is. Ezt is megoldottam volna egyedül, de gondoltam könnyebb megkérdezni, hogy melyik a hivatalos oldaluk.

Szomorú és kiábrándító néhány ember, hogy azt élvezi, hogy sértegeti, (legalábbis próbálja) a másik embert.

Ez leginkább a #4-es válaszolóra utalt. Egyáltalán nem lett volna muszáj írnia ide, hiszen előtte kaptam választ, amit meg is köszöntem. Ő azért jött ide, hogy kiélje itt a frusztrációit.

Sajnállak.

jan. 24. 00:43
 7/7 anonim válasza:

Van a Facebookon egy csoport a neve:

Görögorszàgi magyar szàllàsadók, szàllàs, utazàs tippek

Nézz be rengeteg informâcio van benne Athénról, belépőkről, programokról, szàllàsokról.

febr. 12. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!