Spanyolországban szeretnénk autót bérelni. Mi kell hozzá? Itt is csak hitelkártyára lehet?
Teljesen független vagyok a Malagai kérdezőtöl.
Köszönöm az értelmes válaszokat.
Jah hogy nincs.... akkor nem kell okoskodni
Doyouspain.com
Ezen az oldalon lehet olyan szűrőt beállítani, hogy debit kártya
Persze akkor a bérlet nem lesz olyan kedvező árú, mert venned kell teljeskörű biztosítást is
Köszi utolsó.
Ez tényleg vállalható.
Lehet az autoberlesre onresz biztositast kotni, egyszeri alkalomra vagy eves biztositast
En mindig igy berlek autot, evek ota mindig megujitom az eves biztositast. Elonye, hogy neha fillerekert tudok autot berelni, mert az olcso berleti dijjal veszik ra az emberteet, hogy naluk bereljenek autot es azutan megprobaljak a meregdraga biztositasra rabeszelni az ugyfeleket.
Hatranya, hogy ha barmi tortenik, akkor nekem kell megelolegezni max az onresz osszegeig a kart, amit azutan visszakapok az onresz biztositotol.
De ennyi nekem belefer, volt par esemeny, a legmagasabb osszeg kb 600 euro volt, amit ki kellett fizetnem, de par heten belul visszakaptam.
Az a baj, hogy a spanyolok törik az autókat, ezért brutál kaució szokott lenni, ha nem kérsz biztosítást.
Tőlem 1500 eurót akartak kauciónak, szóval inkább a full biztosítást választottam és jól tettem, mert kb. naponta minimum egyszer nekimentek az autónak a parkolóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!