Hogy tudok eljutni Timoleagueból Corkba Írországban ?
Figyelt kérdés
Sziasztok, jelenleg Írországban vagyok és Timoleague-ból szeretnék eljutni Corkba , de abszolút nem értem a tömeg közlekedést itt, mást ír a Google, a busz szolgáltató oldala, valamint azt se értem igazából nincs is buszmegálló csak oda mutat a térkép. Tudtok ebben segíteni hogy működik itt ? Corkból egyszerűbbnek tűnik a dolog, majd Corkból akarok a shannoni reptére menni de oda már meg flixbus is az meg egyszerű.tegnap 09:55
1/1 kutyafule4 válasza:
A google menetrendjét ne vedd készpénznek, mert valószínűleg kézzel frissítik. Úgy látom 253-as kell neked, elvileg itt a(z egyik) megállója az elvisz Clonakiltybe. A kép 2019-es, szóval ha bizonytalan vagy kérdezd meg a kocsmában vagy valamelyik boltban, de gyanítom várni fog 5-10 percet a "busz" és ki fogod szúrni - mondjuk az aggodalom meg az óvatosság jogos, mert nem öt percenként jár.
A neten a menetrend is fent van
Meg még élő útvonalkövetés is van
Némi guglizással hamar össze lehet szedni ezeket az infókat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!