Marosvasarhelyen el lehet tolteni tartalmasan 1-2 napot?
Figyelt kérdés
Vannak latnivaloi, szep a varos, megeri elmwnni oda?nov. 23. 08:26
1/4 anonim válasza:
Mihez képest? Ha már elmegyek Erdélyig, nem feltétlen ott akarnék eltölteni 2 napot.
2/4 anonim válasza:
Lehetni lehet, de Erdélyben van sok más szép hely is amit inkább megéri megnézni.
3/4 anonim válasza:
Én egyszer voltam, és őszintén nem nagyon néztem utána, azt hittem egy viszonylag kicsi kedves kisváros. Aha, nem. Rohadt nagy az egész, amerre én jártam eléggé koszos szürke nagyváros hangulata volt. Főleg épületeket lehet megnézni, de a parkolás nem olyan egyszerű, mi csak „kocsiból” láttuk a dolgokat, de őszintén így is elég volt. Aztán lehet ha jobban utána nézek jobban tetszik, és persze semmi nem zárja ki hogy vannak szép részei is a városnak, de olvass utána a neten, nézz róla képeket és döntsd el hogy téged ez így érdekel-e.
4/4 Kései Sirató válasza:
Igen, nagyon szép a vár és vártemplom, a Kultúrpalota, legérdekesebb benne a tükör terem, és nagyon jó az állatkert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!