Kezdőoldal » Utazás » Európa » Volt-e már olyan, aki Flixbuss...

Volt-e már olyan, aki Flixbussal utazott és a foglalthoz képest egyel korábbi megállónál akart leszállni? Sofőr engedte? Volt gond belőle?

Figyelt kérdés
A megálló módosítást nem engedi a rendszer.

#Krakkó #Flixbus #Megálló módosítás
nov. 19. 23:59
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
Nekem volt igen, de teljesen spontán. Torinoba mentem és a végállomás előtt megállt egy másik helyen is a városban, és Google Maps-en láttam, hogy csak pár száz méterre vagyok a szállásomtól, úgyhogy gyorsan lepattantam. Szerintem ha van le- és/vagy felszálló utas a megállóban, minden további nélkül leszállhatsz te is, de azért előtte kérdezz rá a sofőrnél is.
nov. 20. 00:09
 2/9 anonim ***** válasza:
65%
Utaztál már életedben bármilyen busszal? A sofőr le se kakkantja hogy mikor szállsz le.
nov. 20. 05:02
 3/9 Telelő Teve ***** válasza:
93%

Ha a jegyeden szereplő megállótól messze (értsd: 100+ km) szállsz le akkor mindenképp szólj nekik, mert a köztes megállókban szoktak utasszámlálást végezni és ha nem tudják, hogy előbbi leszállónál hagyod ott őket akkor kereshetnek ha azt hiszik, hogy WC-re mentél, cigizel vagy rossz buszra szálltál vissza. Plusz általában a csomagokat is úgy pakolják be, hogy a végállomásra tartóké van legbelül, így jelentős kellemetlenséget okozhat, ha ezt nem jelzed már felszállásnál.

Nem kell részletezned a miértet, de jó ha tudják, hogy te már nem fogsz visszaszállni. Ha vannak migránsok is a buszon akkor általában tudják, hogy a határellenőrzést akarják elkerülni és azért pattannak meg - azokra nem figyelnek annyira, de európai utast azért arcmemóriáról többé-kevésbé be tudják azonosítani.

nov. 20. 06:14
 4/9 anonim ***** válasza:
93%
Semmi gond nem lesz belőle, de a sofőrnek valóban tudnia kell róla, már csak a csomagok miatt is.
nov. 20. 06:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha van megálló, ott szallsz le ahol akarsz.
nov. 20. 16:37
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
2: azért ez nem helyi járatos busz, amiről bármikor lepattanhatsz.
nov. 20. 20:47
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat. Igen, van megálló, 34 km-re, 40 percnyire Krakkótól, ami a végállomás.

Azért kérdeztem meg, mert az ügyfélszolgálat elutasító volt a korábbi leszállást illetően. Ezért szerettem volna tudni, volt-e már valakinek ilyen és a sofőr együttműködő volt-e ebben.

nov. 21. 00:06
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
A sofőr nem korlátozhat a személyes szabadságodban tökmindegy a jegyed meddig szól. Szólsz neki hogy ott szállsz, mert megváltozott a terv aztán csá.
nov. 21. 02:41
 9/9 anonim ***** válasza:
46%
Ha ez is egy megálló ahol alapból is megáll akkor leszállsz és kész, nem nyilvántartja a sofőr hogy ki hol száll le! Megáll a megállóban és leengedi a felállt, leszállásra kész utasokat, ennyi.
nov. 21. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!