Kezdőoldal » Utazás » Európa » Montenegróban robogóval?

Montenegróban robogóval?

Figyelt kérdés

Ott is szokás robogózni, mint a mediterrán országokban?

B kategóriás jogsival tudok olyat bérelni, amin ketten is utazhatunk?

ma 14:18
 1/4 anonim válasza:
Szia. Én úgy emlékszem, illetve úgy tudom hogy nem lehet. Ott is külön kell kategória erre.
ma 16:11
 2/4 A kérdező kommentje:

B jogsim van, de autót nem szeretnék bérelni. Más módon hogyan tudnám felfedezni a környéket?

3 napom lesz Kotor környékén, ha tudtok ötletet adni mit érdemes megnézni, annak is hálás lennék :)

ma 16:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Robogóra nem kell külön kategória, simán tudsz bérelni B-s jogsival 50 köbcenti alatt, és elönyösebb is, mint a kocsi, azokon a szük utakon.
ma 17:28
 4/4 anonim válasza:
Első vagyok. Bocsánat, én fogalmaztam rosszul. Robogóval, B-s jogsival nem tartom valószínűnek, hogy ott fogsz tudni bérelni 2 személyes robogót. Arra is nagyobb kategória kell, úgy emlékszem. Anno láttam ott embereket akik ketten mentek rendszámos motorral, nyáron, jó időben. De nem mindenki, pedig ezeken a Balkán részeken előnyt élvez a motor a jóidőben az autóval szemben.
ma 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!